divendres, 28 de gener del 2011

Programació telefònica de visites

93 567 09 99

Els usuaris del CAP Lluís Millet disposan d’un número per demanar hora cita prèvia amb el seu equip de professionals sanitaris. Es tracta del número de telèfon:

                                 93 567 09 99

En marcar aquest número contactaran amb una central de trucades o Call Center, que atendrà la seva petició.
 Des de la central de trucades es facilitarà hora per al personal mèdic, d'infermeria, de pediatra, d'odontologia o de treball social i també es facilitarà informació general o de tràmits. Per a la resta de gestions, la central derivarà la trucada al centre d'atenció primària de l’usuari, que acabarà de completar l'atenció telefònica que requereixi.

L'horari d'atenció de la central de trucades és de 8.30 a 20.30 hores.

L'usuari també pot demanar cita en l'adreça electrònica cita_web en qualsevol moment (no per la campanya de la grip)

Als centres d’atenció primària, els professionals facilitaran a l’usuari targetes informatives amb el nou número de telèfon, recomanacions així com qualsevol altra informació que precisi.

Les següents recomanacions i punts a tenir en compte tenen la finalitat d’ajudar l'usuari quan sol·liciti hora telefònicament:

- Si podeu esperar, eviteu trucar entre les 8 i les 12 hores i, sobretot, els dilluns, ja que és l'horari de major nombre de trucades. La gran majoria de trucades es concentren en aquest horari.

- Tingueu sempre a mà llapis i paper perquè no oblideu anotar el dia de la visita i així eviteu tornar a contactar per preguntar-ho de nou.

- Tingueu sempre a mà la targeta sanitària a l'hora de trucar, així com el número del document nacional d'identitat (DNI).

En cas que necessiteu recordar la cita concertada, no es podrà facilitar per telèfon el dia i hora de la visita llevat que l'usuari faciliti el seu Codi d'Identificació Personal (CIP) que figura a la seva targeta sanitària, el seu DNI, la seva adreça i el seu telèfon. D'aquesta forma el centre preserva la confidencialitat de l'usuari segons les exigències de llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal.





També et pot interessar: