dimecres, 7 de novembre del 2012

Imatge i quimioteràpia: com fer un bon maquillatge!



Hi ha dones que quan tenen un càncer de mama necessiten suport emocional per afavorir la seva curació, mentre que unes altres demanen suport psicològic per aconseguir una millor qualitat de vida.

Internet i les xarxes socials poden ajudar (bé gestionats) a millorar la informació que reben les pacients amb càncer de mama, a més de sentir l'ajuda, la proximitat, el suport emocional,....
Existeix evidència que les persones amb càncer que utilitzen Internet com a font d'informació sanitària tendeixen a ser més participatives en la presa de decisions sobre la seva salut, i que la participació informada contribueix a millorar el grau de satisfacció respecte a l'atenció sanitària rebuda.

Els tractaments durant un procés de càncer de mama poden provocar canvis en la nostra imatge corporal, especialment durant els cicles de quimioteràpia: la caiguda del cabell, de les celles i pestanyes, les alteracions en la pell, etc.

Coco Montesinos, professional d'Estètica, i Carola Cruz, pacient en ple procés de quimioteràpia, ens ensenyen en aquest vídeo a veure'ns millor mitjançant consells pràctics.

Si vols aprendre a cuidar la teva pell i a maquillar-te el rostre, les celles, els ulls... aquí trobaràs com fer-ho pas a pas.

Esperem que sigui d´utilitat!


VIDEO





També et pot interessar: