dimarts, 13 de març del 2012

Guies d´informació sobre el càncer basades en la evidència


Aquestes Guies per a Pacients han estat dissenyats per ajudar els pacients, els seus familiars i cuidadors a comprendre millor la naturalesa dels diferents tipus de càncer i avaluar les millors opcions de tractament disponibles.

Compartir informació
és un del objectius comuns en la seva declaració de missió en relació amb l'educació del pacient i la difusió del coneixement. Es tracta d´una organització sense ànim de lucre que a produït guies per als pacients per ajudar els pacients en l'estructuració i l'absorció de la naturalesa i complexitat de la informació sobre el càncer i els tractaments existent basats en l'evidència .

La informació mèdica que es descriu en les Guies per als Pacients es basa en les Guies de Pràctica Clínica ESMO, que estan dissenyats per metges oncòleg i resalten el diagnòstic, el seguiment i el tractament de diferents tipus de càncer. Les guies per a pacients estan fetes d´informació mèdica en un llenguatge comprensible per als pacients.

Les Guies per a Pacients es pot accedir de dues maneres, ja sigui visitant la pàgina web interactiva de Reliable Càncer Therapies traduïda al Castellà: (http://www.reliablecancertherapies.com/es) o descarregar documents PDF a la pàgina web de l'ESMO en qualsevol dels quatre idiomes existents.

Deixo aquí els documents en Castellà:


i recordeu que la informació continguda en aquestes Guies per a Pacients no reemplaça una consulta mèdica.






També et pot interessar: