dijous, 29 de setembre de 2011

Guía pràctica de la Salut: el cercador del pacientAquesta guia pretén ser un mitjà que afavoreixi la comunicació entre el metge i el  pacient. 

.

En cadascuna de les fulles es recullen alguns de les dades essencials que tots els malalts o els seus familiars han de conèixer sobre les malalties seleccionades i també s'inclouen indicacions precises per actuar, així com orientacions sobre quan consultar i demanar ajuda.

.

Es tracta d'aconseguir que cada persona actuï amb la millor informació possible i amb la tranquil·litat de comptar amb les mateixes dades que podria facilitar-li el seu metge, per orientar-li sobre els passos que ha de seguir per resoldre els problemes derivats de trobar-se malalt.

.

Cadascun dels capítols d'aquesta guia es converteix en una eina que facilita la relació entre el metge i el pacient. Probablement un dels elements més importants de qualsevol acte mèdic. Per tant, s'han tingut en compte tant les necessitats dels metges per transmetre informació als seus pacients, com les necessitats d'aquests per poder consultar i aclarir qualsevol dubte derivat del patiment d'una malaltia.


.


Vols clicar i i informar-te de diferents problemes de salut?
.