dijous, 17 de novembre de 2011

SocialDiabetes, una eine d´utilitat pel pacient diabètic i en col.laboració amb el seu metge!
És un sistema creat per Android que et permet controlar i autogestionar la Diabetis Mellitus Tipus I
mitjançant de diverses eines.

L'aplicació ens ensenya certes pautes de consum per equilibrar carbohidrats en desdejunis i menjars i poder gaudir així de menjars més variats, a més d'incloure una taula de dietes personalitzades, escàner d'aliments per obtenir la seva informació alimentosa, estadístiques sobre tota la informació que introdueixis i una calculadora de carbohidrats amb més de 130 aliments.Característiques

1.- SocialDiabetes inclou un sistema que, analitzant tota la informació sobre el menjar i els sucres que ingereixes, et calcula la dosi d'insulina que has d'administrar-te automàticament, sempre a part de la dosi d'insulina controlada pel teu metge segons la teva pauta regular. A més, l'aplicació permet al teu metge controlar el progrés de la patologia gràcies a les estadístiques i les dades que guarda.

2.- Aquesta aplicació es una una app que ajuda als pacients a autogestionar la seva dolència : Utilitzar-la et pot donar més llibertat i autonomia. T'ajuda a controlar la diabetis i al fet que siguis més feliç malgrat la teva malaltia.

3.- A partir de la pauta d'insulina de l'afectat -prescrita pel metge-, l'usuari pot introduir en el sistema variables que influeixen en la dosi òptima que necessitarà injectar-se.

4.- El sistema és capaç d'evitar hipoglucèmies nocturnes, que són les més perilloses, recomanant-te si has de menjar-te un iogurt o una poma abans de ficar-te al llit.

5.- Aporta un resum mensual i setmanal de la malaltia, un llistat de controls de la glucosa, la calculadora de carbohidrats i una llista d'aliments, entre altres utilitats.

6.- El teu metge pot observar els teus controls i enviar-te un missatge amb una nova pauta d'insulina.

7.- Finalment, l'aplicació suggereix a l'usuari, però "no substitueix al metge" .També et pot interessar: